A Kockásról

http://piroskockas.hu/uploads/images/headers/rolunk.png

 

A 2009 decemberében először a boltok hűtőjébe kerülő Kockás túrórúd az Auchan, Cora, CBA, G-Roby és a Match áruházakban, valamint egyes Reál üzletekben kapható, de terveink szerint hamarosan feltűnik majd más üzletláncok polcain is.
Jelenleg a 30g-os változata és a 6x30g-os kiszerelésű Multipack és a 23 grammos Kockás Öcsi létezik. Ami az ízvilágot illeti, a natúrra esküszünk.

Jó tudni, hogy a Kockás gluténmentes, vagyis a lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

Magyar túró szerencsi csokiban

A Kockás túrórúd az Etyeki tehenészet friss tejéből, a Pest megyei Herceghalomban készül, Budapesttől csak egy macskaugrásnyira. Etyeken található az a mintegy 1000 “lelket” számláló tehenészet, amely napi több ezer liter kiváló minőségű tejet biztosít a gyártáshoz. Ebből a tejből állítjuk elő a Kockás alapanyagát, a finom, házias ízű túrót, úgy, hogy az megőrizze a friss tej valamennyi egészséges összetevőjét.
A túrót ízesítés után olyan étbevonóval borítjuk be, amit kifejezetten ehhez a termékhez fejlesztett ki a híres neves Szerencsi Csokoládégyár utódja, a Szerencsi Bonbon Kft.
Nem csoda, hogy a hazai alapanyagokat részesítjük előnyben, hiszen mind a Kockást gyártó tejüzem, mind a forgalmazó cég teljes mértékben magyar tulajdonban van.